Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Docent Engels

Mevrouw (Warda) Barrahmun

Hé jij daar, leuk dat je dit leest!
Dit is mijn eerste jaar dat ik lesgeef op het Stedelijk. Voor mij was het, net als voor de burgklasleerlingen, spannend om hier te starten. Samen met mijn coachklas zijn we begonnen aan een nieuw avontuur en al snel voelde ik mij hier helemaal op mijn plek. De sfeer op school is ontzettend fijn.

Tweetalig of regulier
Omdat ik Engelse les geef aan zowel reguliere als tweetalige klassen kan ik het verschil goed merken. De leerlingen uit de reguliere klassen vinden Engels ook een leuk vak, maar zij denken vaak dat een tweetalige opleiding moeilijker is. Ik kan je vertellen dat dat helemaal niet zo is. Het verschil bij een tweetalige opleiding is dat we tijdens de lessen meer Engels spreken en bijvoorbeeld een presentatie houden in het Engels.

Samen
De leerlingen uit mijn coachklas spreek ik iedere week. Soms alleen, soms samen; zo leren we van elkaar.
Ook komen leerlingen in de pauzes gezellig langs. Dat vind ik heel leuk!

Gezien worden
Ik ken mijn leerlingen en samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat er altijd ruimte is voor vragen of een kletspraatje.

Leukste school
Er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd waarmee we een band kunnen opbouwen met elkaar, zoals het brugklaskamp en de eindejaarsactiviteit met de klas. De medewerkers en leerlingen hier op school zijn aardig en behulpzaam voor elkaar en dat maakt het Stedelijk de leukste school!