Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ons gebouw

Het schoolgebouw staat er nog niet zo lang: het is gebouwd in 2021. Het is modern, open en transparant. Het gebouw is zo ontworpen omdat je in een mooie en lichte omgeving nóg beter inspiratie kunt opdoen en veel beter kunt leren.

We vinden het belangrijk om zuinig te zijn op de aarde. Daarom verwarmen en koelen we de school met een natuurlijke bron, zodat er altijd een aangename temperatuur is. De 1150 zonnepanelen die op het dak liggen zorgen voor de energie die we verbruiken. De betonnen gevels en de bijbehorende isolatie dragen bij aan klimaatvriendelijke duurzaamheid. Ons hele schoolgebouw is energieneutraal.

 

 

 

In ons gebouw hebben we veel studieplekken ingericht, zodat je overal heerlijk kunt werken aan je huiswerk, een presentatie of een werkstuk. De mediatheek ligt centraal in het gebouw: het is een bijzondere ruimte waar je kunt samenwerken maar ook in stilte kan werken als je dat fijner vindt.

De leerpleinen zijn zó ingericht dat je daar kunt relaxen, elkaar kunt ontmoeten of kunt werken aan school. Het zijn ontmoetingsplekken voor iedereen, niet alleen voor leerlingen: je zult er ook vaak medewerkers van de school vinden. Spreek ze gerust aan om iets te vragen of gewoon een gezellig gesprekje aan te gaan.

Tijdens de pauzes kun je in het hele gebouw meer dan genoeg fijne plekjes vinden om tijd door te brengen met je vrienden. Wanneer het lekker weer is, kun je rondom het schoolgebouw genoeg mooie zitjes vinden waar je kunt relaxen. Ook kun je heerlijk wandelen over het pad wat rondom de school ligt. In de aula vind je de schoolkantine, waar je eten en drinken kunt kopen. Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde levensstijl ontwikkelt: daarom kun je in onze schoolkantine kiezen voor heerlijke, bewuste en verantwoorde broodjes en snacks.