Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

De Campus

 

Een nieuwe en unieke opleiding in Eindhoven, alleen te volgen bij het Stedelijk!

De Campus is bedoeld voor nieuwsgierige, onderzoekende en zelfstandige leerlingen die al goed kunnen plannen en samenwerken. We werken hierin samen met de locatie Oude Bossche Baan, zodat je optimaal gebruik kunt maken van zowel de theoretische als de praktische vakken.

In de huiskamer van onze school start en eindig je meestal samen met je klas en leercoach. Je bespreekt wat je die dag gaat doen en daarna ga je werken aan persoonlijke groei of je gaat verder met een project.

Je hebt een eigen leercoach om zo te werken aan groei en planning. Inspiratiedocenten leren je de inhoud en verdiepingen van de vakken.

Meestal ga je thematisch aan de slag, waardoor verschillende vakken in samenhang worden aangeboden. Je gaat zoveel mogelijk werken met blokuren: dat zijn twee lesuren achter elkaar. Naast Nederlandse en Engelse lessen krijg je ook Frans, Spaans en Duits. Ook krijg je les in de vakken wiskunde, biologie, aardrijkskunde, technas en geschiedenis, drama, tekenen en muziek horen er ook bij. Houd je van sporten en bewegen? Ook dan past De Campus bij jou, want dat doen we 4 uur in de week.

Op woensdagmiddag gaan we praktisch aan de slag op onze andere locatie met Skillslab. Je kunt dan kiezen uit foodlab, sportlab, podiumlab en technolab.

In een Campusklas zitten leerlingen van alle niveaus. Je werkt aan thema’s die passend zijn voor jou. Dat betekent dat je op het hoogst haalbare niveau aan de slag kan gaan. Je wordt geïnspireerd door de docenten en gaat dan zelf op het niveau dat bij jou past werken aan leerdoelen door op onderzoek uit te gaan en door te doen.

Bij De Campus geven we geen punten maar gaan we je stimuleren om je zo breed mogelijk te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. Doordat je ontwikkelingen voortdurend worden gevolgd kun jij groeien op je eigen tempo en zo het beste uit jezelf halen!

 


Past De Campus bij jou?

Wil jij graag:

  • praktisch én theoretisch aan de slag?
  • werken aan thema’s en de wereld onderzoeken?
  • naar een brede brugklas waar je je ‘niveaukeuze’ nog even kan uitstellen?
  • met je eigen leerdoelen aan de slag samen met een coach en inspiratiedocenten?

Beantwoord je alle vragen met “ja”, dan is De Campus echt iets voor jou!