Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet onze leerlingen

Lois

“Tweetalig onderwijs vind ik mooi. Het maakt niet uit of je al supergoed bent in Engels of helemaal niet; je leert het hier snel. Met een goede basis van de Engelse taal kun je later overal naartoe in de wereld.”

Mandy

“Met kerst hadden we een multicultureel ontbijt. We maakten met klasgenoten eten uit ieders cultuur, we versierden de klas en de quiz over verschillende landen, gemaakt door de minicoaches, was super. Er is op het Stedelijk tijd voor leuke dingen en dat heb je best nodig naast alle lessen.”

Kevin

“Ik kom van het speciaal basisonderwijs en samen met mijn ouders heb ik gekeken naar een school die mij goede begeleiding en ondersteuning kan geven. Zo zijn sommige vakken wat lastiger voor mij, maar al mijn docenten denken mee en passen het lesprogramma voor mij aan. Er wordt echt rekening gehouden met mij!”

Conor & Julian

“Wat wij leuk vinden aan deze school, is dat bij sommige activiteiten leerlingen uit verschillende leerjaren met elkaar gaan samenwerken of dingen gaan ondernemen. Zo kun je leren van en met elkaar!”