Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Docent geschiedenis

Meneer (Rick) v.d. Zilver

Lievelingsonderwerp van mijn vak
Eigenlijk maakt het onderwerp me niet eens uit! Zolang ik leerlingen iets bij mag brengen over mijn vak vind ik dat altijd fantastisch.

Leukste dat ik ooit op school heb meegemaakt
Tijdens mijn lessen geniet ik van de vele leuke en interessante vragen van leerlingen over het verleden. Dat zijn vragen die ik ook zou willen onderzoeken. Ik vind een gezonde balans tussen leren en plezier van cruciaal belang en daar voeg ik in mijn lessen nog een vleugje humor en plezier toe.

Mijn tip voor jou als je een keuze gaat maken voor een nieuwe school
Kijk niet alleen naar datgene wat je wilt bereiken. Kies ook voor de weg ernaartoe. Kies voor een veilige, mooie en sportieve omgeving die je stimuleert in je ontwikkeling.

Ik vind het Stedelijk een goede school omdat
Er zijn hier veel mogelijkheden om je te ontwikkelen op basis van kennis, sociale vaardigheden, leervaardigheden en in de leeromgeving. Er is hier een veilige en prettige sfeer voor iedere leerling.

De beste reden om voor het Stedelijk te kiezen
Met ons nieuwe schoolgebouw is onze organisatie momenteel volop in ontwikkeling. Ik denk dat een school in ontwikkeling iedere dag leert en daardoor het beste onderwijs kan bieden aan de leerling. Hierdoor ontstaat een omgeving, waarbij alles en iedereen aan het leren is.