Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Extra begeleiding

Wij horen vaak dat leerlingen voor onze school kiezen omdat wij een goede leerlingbegeleiding bieden. Wij hebben oog voor jou als leerling: van schoolprestaties tot sociaal functioneren. Daarbij is de coach jouw eerste aanspreekpunt. Jouw coach krijgt soms extra hulp van specialisten, zoals decanen, de schoolpsycholoog of een maatschappelijk werker.

We richten ons op leerlingen die zorg nodig hebben. Als je naar onze school komt en je hebt begeleiding nodig, dan vinden we het fijn om dat op tijd te horen. Al vroeg kunnen we dan al een persoonlijk plan voor jou maken.

We bieden ook sociale vaardigheidstrainingen, faalangstreductietraining en extra ondersteuning bij verschillende vakken en in onze plusuren kun je extra lessen kiezen in vakken waar je ondersteuning bij nodig hebt.

Het is voor leerlingen prettig leren op onze school. Brugklassers ervaren veel veiligheid doordat ze met elkaar in dezelfde ruimte pauzeren.

Heb je vragen over begeleiding, mail dan naar de pedagogisch en didactisch medewerker zorg, om samen met je ouder(s)/verzorger(s) een (bel)afspraak te maken.

Zit je nog niet bij ons op school, maar wil je al een afspraak maken om vragen te stellen? Ook dat kan natuurlijk!

henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

 

Kom meer te weten via onderstaande pagina’s