Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Horizongebieden
(extra in de onderbouw)

Horizongebieden

In de brugklas volg je bij ons drie horizongebieden. Een horizon is een lijn die je in de verte ziet, die de hemel en de aarde van elkaar scheidt. Je kijkt dus eigenlijk ver weg. Dat is ook wat we hier bedoelen: vooruitkijken en je eigen horizon groter maken. Ook kun je zo ontdekken wat er goed bij je past. Door het gewoon te doen, kom je daar vanzelf achter. Ontdek daardoor ook wie jij zelf bent en wat JIJ leuk vindt!

Lifestyle

‘Het leven is mooi!’
Dit is ons eerste horizongebied waarbij je bezig bent met de manier waarop mensen leven. Denk aan wonen, werken, mode, uiterlijk en vrije tijd. Vind je het leuk om daarmee bezig te zijn en ben je ook geïnteresseerd in gezondheid, zorg en opvoeding? Dan is Lifestyle jouw ding!

Technoworld

‘Handen uit de mouwen!’
Dit is ons tweede horizongebied, waarbij je in aanraking komt met techniek. Je leert bijvoorbeeld hoe je een brug moet ontwerpen. Maar ook zijn computers hier belangrijk en leer je hoe je een website kunt maken. Techniek is breed. Het repareren van een fiets of een lamp leer je hier ook. Superleuk! Iets voor jou?

Ecostore

‘Werk aan de winkel!’
In de Ecostore zorg je er samen voor dat onze duurzame schoolwinkel goed draait. Elke week krijg je een andere taak. Je werkt in het magazijn waar de spullen binnenkomen of aan de kassa waar de klant ze blij mee naar huis neemt. Je zorgt dat de winkel er mooi uitziet, je bedenkt reclame en ook de administratie moet gedaan worden. Sta je bij de receptie? Dan zorg je ervoor dat alles goed verloopt en wijs je de klanten de weg.

Naast de horizongebieden volg je ook nog drie Skillslabs, kijk hieronder voor meer informatie!