Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Onze School

Wie zijn wij

Wij willen dat leerlingen zich vanaf de eerste schooldag veilig en vertrouwd voelen. Op het Stedelijk College gaan wij aan de slag! Door een combinatie van theoretisch en praktijkgericht leren ontdek jij al jouw talenten. Ons onderwijs is vooruitstrevend, we staan nooit stil en werken er altijd aan om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ontwikkel je

Op school moet je je veilig en thuis voelen! Bij ons kan je echt met je handen aan de slag, je kan jouw passies ontdekken. Je gaat samenwerken met andere leerlingen, bouwt een band op met jouw mentor en maakt geweldige herinneringen. Heb je hulp nodig? Geen probleem, want daar zijn wij ook voor. Onze coaches en docenten staan klaar voor alle leerlingen. Ook onze docenten blijven zich ontwikkelen. Zo krijg jij het beste onderwijs en de beste ondersteuning! Ontdek jezelf, jouw talenten en jouw weg naar jouw toekomst

Ondersteuning

Wij denken graag met ouders en leerling mee over de ondersteuning die er nodig is. Dit zodat jij op onze school een fijne tijd gaat hebben. Als duidelijk is wat je nodig hebt dan maken we een plan en bespreken wij het plan met de mentoren en coaches van de leerling.

Trion opleidingsschool

Wij zijn aangesloten bij de Trion opleidingsschool: http://trionopleidingsschool.nl/

Speciale focus binnen Trion ligt op maatwerk, videofeedback, internationalisering, jongerencoaching en digitale didactiek.

Daarnaast maken we onderdeel uit van het netwerk ORION Next. https://www.orionnxt.nl/

Vlieg je even mee over onze school? Bekijk dan hier de film.