Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Onze School

Wie zijn wij

Wij willen dat leerlingen zich vanaf de eerste schooldag veilig en vertrouwd voelen. Het bruist bij ons van de activiteiten. Theater, techniek, sport, zorg en welzijn, economie, bij ons kun je het allemaal volgen. Er is ruimte om te groeien en samen werken we aan een fijne schooltijd. En heb je daar wat hulp bij nodig? Geen probleem, want daar zijn wij ook voor. Onze coaches en docenten staan klaar voor alle leerlingen. Wist je trouwens dat ze regelmatig zelf ook naar school gaan om weer nieuwe kennis op te doen? Dat doen ze zodat ze jou nog beter les kunnen geven of kunnen coachen. Jezelf zijn en jezelf verder ontwikkelen, daar gaat het bij ons om!

Respect

Respect hebben voor elkaar in een veilige omgeving vinden we belangrijk. Daar zijn we best veel mee bezig en daardoor gaan we fijn met elkaar om. Onze leerlingen geven ons het cijfer 9,3 voor veiligheid. Daar zijn we supertrots op. Zo vinden we het bijvoorbeeld fijn dat iedereen zich welkom voelt op school. Er staat daarom altijd iemand bij de deur als je binnenkomt, die je welkom heet of even een praatje met je maakt. Gezellig toch?

Ons schoolgebouw

Het gebouw van het Stedelijk College aan de Oude Bossche Baan heeft veel ruimte en licht. Bij ons kun je leren in een fijne en rustige omgeving en daar houden wij van! Elke afdeling heeft een eigen plek in het gebouw. Dat is lekker overzichtelijk dus. In ons moderne gebouw is er voor iedere leerling een eigen, veilige plek.

Trion opleidingsschool

Wij zijn aangesloten bij de Trion opleidingsschool: http://trionopleidingsschool.nl/

Speciale focus binnen Trion ligt op maatwerk, videofeedback, internationalisering, jongerencoaching en digitale didactiek.

Daarnaast maken we onderdeel uit van het netwerk ORION Next. https://www.orionnxt.nl/

Vlieg je even mee over onze school? Bekijk dan hier de film.