Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Het gaat om jou

De weg naar jouw toekomst!

Op het Stedelijk College Eindhoven wordt jouw weg een hele fijne en mooie weg die gaat over jouw toekomst! Je wordt op onze school gezien en daardoor voel je je snel thuis.
Met ons team willen we je graag een fijne tijd op school geven en om dat te bereiken vinden we het belangrijk dat je hier in onze kleinere klassen jezelf kan zijn.

Het gaat om jou

De fijne sfeer op school maakt dat dat kan. Als je voor het eerst onze school binnenloopt proef je die sfeer al meteen en daar zijn we supertrots op. We zijn allemaal anders en dat vinden we interessant. We praten daar met elkaar over zodat we elkaar goed begrijpen. Op het Stedelijk kennen we je. Je mag er zijn! Hoe gaaf!

Een school om van te houden

Ons ruime en moderne gebouw is nieuw. Er zijn veel verschillende afdelingen die passen bij alle keuzes die je hier kunt maken. Zo is er in de school een garage met echte auto’s, een schoonheidssalon, een technieklab, crea-lokalen met toffe materialen om te tekenen, te schilderen en te bouwen, een restaurant, muzieklokalen met veel instrumenten en we hebben mooie 3D-printers, drones en de nieuwste freesmachine om hout te bewerken. En wat betreft sport: een klimmuur in een toffe sportzaal, een gave tokkelbaan, een fitnessruimte en ook nog mountainbikes waar we mee naar buiten gaan.

Doen en praten

Naast alle doe-lessen, vinden we het belangrijk om ook met je in gesprek te zijn. We willen weten hoe jij denkt en wat jij wilt leren. Alles draait hier om de keuzes die jij maakt en door daar veel over te praten voel je je veilig en kun je je goed ontwikkelen in onze mini-maatschappij. We noemen het zo, omdat we je voorbereiden op jouw plek in de maatschappij. Hier kun je oefenen en leren.