Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet onze leerlingen

Hé jij daar!

Leuk dat je nu naar onze foto aan het kijken bent! Wij zijn Cas en Calvin en we zitten in de tweede van het Stedelijk. Het is hier best wel leuk en het onderwijs vinden we niet zo moeilijk. Dat komt ook omdat we een eigen laptop hebben. Die krijg je van school en daar kun je al je schoolwerk op maken. Tijdens de eerste les zaten we in de gymzaal bij elkaar. We raakten aan de praat en we werden meteen goede vrienden.

Ik, Cas, wil later graag automonteur worden. Mijn vader doet dat ook en met mijn vrienden praat ik veel over auto’s. In de eerste heb ik veel met hout gebouwd en leerde ik solderen. In de derde kan ik echt voor het vak autotechniek kiezen.

 

Ik, Calvin, vond deze school meteen tof. De garage trok me aan en de meeste docenten zijn heel aardig. We hebben hier een hele grote gymzaal, waar het heerlijk sporten is. Er is ook een fitnessruimte.

Het vak technoworld krijgen we 5 uur in de week en is hier super. We maken er zelf onze gereedschappen en ook een vogelhuis. Elke periode krijg je zo een ander chill vak. Nu volgen we sport. We gaan lekker met de klas op een BMX in de bossen! Onze school heeft trouwens wel heel veel trappen, maar ja dat schijnt dan weer goed te zijn voor onze conditie.

Tip: Ben jij ook op zoek naar een nieuwe school? Kijk zelf of je de school echt tof vindt. En kies je voor onze keileuke school, dan hopen we dat we je snel gaan zien!

Klik hier verder en ontmoet onze leerlingen