Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Scroll

Aanmelden, hoe doe je dat?

Vragen?

Indien er vragen zijn over het aanmelden, kijk dan eens bij ons overzicht van meest gestelde vragen, wellicht staat daar al de informatie waar je naar op zoek bent.
Mocht dit niet zo zijn neem dan contact met ons op. We geven graag antwoord op al je vragen of kunnen een afspraak maken om elkaar te ontmoeten.

hgl-aanmelden@stedelijkcollege.nl
040-264 57 77


Ondersteuningsbehoefte

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen met een extra of specifieke ondersteuningsbehoefte kunnen voorafgaand aan de aanmelddagen tot en met vrijdag 17 februari 2023, een afspraak maken met onze zorgcoördinator, via:
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

 

Aanmelden
leerjaar 1

Wat leuk dat je naar onze school wilt komen!

Kom op 6, 7 of 8 maart naar onze school. Je hoeft geen afspraak te maken, maar kunt gewoon binnenlopen op de dag of tijd dat het jou het beste uitkomt. Kijk hier voor de tijden.

Je hebt dit aanmeldformulier al geprint en ingevuld en brengt dit mee, samen met een kopie van je paspoort/ID kaart (voor- en achterzijde).
Wij kijken of alles goed is ingevuld, en dan heb je je aangemeld!

Kun je het niet printen, dan krijg je van ons een formulier dat je op onze school kunt invullen. Neem wel een kopie van je paspoort/ID kaart (voor- en achterzijde) mee.

Aangepast advies basisschool

Mocht je oorspronkelijke advies naar aanleiding van de rapportage van de Eindtoets worden aangepast dan zal de basisschool dat aan ons laten weten. Wil je dat wij vervolgens de oorspronkelijke plaatsing heroverwegen, dan moet je dat op 24 en 25 mei 2023 bij ons kenbaar maken. Verzoeken die ons na die tijd bereiken kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Herziening van plaatsing wordt toegestaan als met de eerdere plaatsing niet langer aan het advies wordt voldaan én er nog plaats is in de gevraagde opleiding.

Als het advies door de basisschool is aangepast maar wij geen verzoek van je hebben ontvangen voor herziening van de plaatsing, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de oorspronkelijke plaatsing.

Aanmelden vanuit het buitenland of buiten het Samenwerkingsverband Eindhoven

Wanneer je buiten de door het Samenwerkingsverband gestelde regio, of in het buitenland woont, kun je je natuurlijk ook aanmelden. Je bent van harte welkom!
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.
Het volledig ingevulde aanmeldformulier moet samen met een digitale kopie van het paspoort/ID kaart (voor- en achterzijde) bij school worden ingeleverd of via e-mail aan ons worden toegestuurd via:
hgl-aanmelden@stedelijkcollege.nl.

 

Aanmelden
hogere leerjaren

De mogelijkheid om aan te melden voor hogere leerjaren (overstap vo-vo) is voor schooljaar 2023-2024 gepland op 24 en 25 mei 2023.

Leerlingen van Antoon Schellens of Helder die zich willen aanmelden voor het reguliere onderwijs kunnen dat ook doen op 6, 7 of 8 maart 2023. Print hiervoor dit aanmeldformulier, of vul het op school in. Breng een kopie van je paspoort/ID kaart (voor- en achterzijde) mee.

Leerlingen van Eerste Opvang Anderstaligen die zich willen aanmelden voor het reguliere onderwijs kunnen dat ook doen op 6, 7 of 8 maart 2023. Print hiervoor dit aanmeldformulier, of vul het op school in. Breng ook een kopie van je paspoort/ID kaart (voor- en achterzijde) mee.

Hieronder is de informatie over de keuzemogelijkheden bij de locatie Henegouwenlaan:

Voor meer informatie over (tweetalig) mavo 2 en 3,
klik hier voor de keuzeformulieren mavo

Voor meer informatie over (tweetalig) havo 4,
klik hier voor het keuzeformulier havo

Voor meer informatie over (tweetalig) vwo 4 en 5,
klik hier voor de keuzeformulieren vwo


Aanmelden na 25 mei 2023

Je kunt je ook dan nog aanmelden.
Neem hiervoor contact op met onze school en maak een afspraak.