Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Retourbeleid

Items gekocht bij Stedelijk College Eindhoven kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, eventuele retournering moet inclusief de verpakking.

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het onderstaand herroepingsformulier te gebruiken. Je kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: webshop-obb@stedelijkcollege.com. Houd er rekening mee dat je producten moet retourneren binnen 14 dagen nadat je product is afgehaald.

Verwerking van jouw retour:

Nadat wij je retour hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort.

De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Indien gekochte kleding duidelijk zichtbaar gedragen is of gewassen is.
  • Producten waarbij het duidelijk zichtbaar is dat het product is gebruikt.

Indien het gaat om een ticket of dienst kan er tot 72 uur voor het event of het uitvoeren van de dienst worden geretourneerd/geannuleerd. Verdere toelichting hiervan is te zien in de algemene voorwaarden.

 

Herroepingsformulier Stedelijk College