Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Anne

Ontmoet Anne

Ik heet Anne en ik doe basis op het Stedelijk en heb gekozen voor het profiel Zorg en Welzijn. Het zijn leuke vakken om te leren, maar soms wel lastig. Het leukste vak vind ik Nederlands en soms ook wel gym. Omdat ik het leuk vind om bezig te zijn en dat kan bij gym en bij de Zorg en Welzijn vakken. De pauzes zijn gezellig, ik klets dan wat met mijn vrienden.  Het is hier echt heel fijn!

Tijdens de eerste week op school maakte ik kennis met mijn nieuwe klasgenoten. We deden een spel om elkaar beter te leren kennen en we waren veel met elkaar in gesprek. Ik vond het in het begin wel spannend, maar dat is logisch omdat het altijd spannend is om een nieuwe stap te zetten. Ik had wel geluk dat ik al twee vriendinnen in mijn klas kende, maar ik maakte ook snel nieuwe vrienden.

Mijn mentor is mevrouw van Roekel, ze gaat op school over de stages en over het leerwerktraject. Ze heeft dit jaar ontzettend veel voor mij gedaan. Samen met mij kijkt ze of ik mijn droom waar kan maken en waarschijnlijk is dat gelukt!
Ik ben haar hier ontzettend dankbaar voor.☺️

Tip

Denk bij het bezoeken van middelbare scholen goed na over wat bij je past en kies een school waar jij je op je gemakt voelt.