Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Teamleider kader en mavo

Mevrouw E. (Ernaline) Folkerts

Ik houd van TECHNIEK!

Op onze school is er voor leerlingen heel veel mogelijk. We bieden maatwerk en geven onderwijs dat bij jou past! En als het even moeilijk wordt, dan geven we niet op. Op het Stedelijk is veel mogelijk en dat maakt ons onderwijs sterk, leuk en krachtig. Ik ben hier teamleider en geniet elke dag weer als ik leerlingen van mijn school spreek!

Up-to-date

Onze school en de lokalen zijn uniek. We hebben het hier goed voor elkaar. Alle nieuwste machines en voorzieningen, die nodig zijn om goed les te krijgen, zijn in onze school aanwezig. We zijn up-to-date zoals we dat tegenwoordig zeggen en daarmee klaar voor de toekomst. Dat vinden we belangrijk, omdat we dan een goede aansluiting hebben met het bedrijfsleven. Bij mobiliteit en transport leer je alles over auto’s. En je mag er zelf aan sleutelen wat wil je nog meer. Wat je op onze school leert, kun je bij een stage of in je latere werk meteen toepassen. Een machine die het niet doet, daar heb je niets aan. Hier op school leren werken met bijvoorbeeld de allernieuwste freesmachine, draaibank of 3D-printer, daar word ik pas echt gelukkig van! Jij ook?

Bouwen, Wonen en Interieur (BWI)

Bij BWI maak je kennis met alle onderdelen van bouwen: van ontwerp tot product. Ben je graag creatief bezig? Werk je graag met je handen? En lijkt het je leuk om leiding te geven en samen te werken? Dan ga jij in de derde misschien wel voor BWI kiezen. Hier leer je namelijk tekeningen te maken en te lezen. Ook leer je wat er nodig is om een huis te bouwen en meubels te maken, decoraties aan te brengen en ontwerpen te maken.

Meisjes voor TECHNIEK

Gelukkig kiezen steeds meer meisje ook voor BWI. Je moet natuurlijk de richting kiezen die bij je past! Maar de I van BWI staat voor interieur en daar zijn meisjes vaak heel goed in. Ook in Bouwen en Wonen hoor! Misschien wil ik het gewoon eens een keer hardop zeggen: BWI is een toprichting voor jongens én meisjes! Lees het verhaal van Cloë maar eens!