Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Conciërge

Ontmoet meneer John

Meneer John, zo noemen ze me hier. Ik werk samen met drie andere conciërges, Ron, Robbie en William. We zorgen ervoor dat dingen goed geregeld zijn op school. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er voldoende voorraad is. Denk aan wc-papier, koffie voor de docenten en genoeg stoelen en tafels in de lokalen. Ook doen we al het drukwerk, zodat er voor alle leerlingen voldoende toetsen zijn. Veiligheid behoort tot onze taken, dus houden we alles rondom school goed in de gaten. Vaak loop ik gewoon een rondje door de school om te kijken wat er te doen is.

Pauze

In de pauze ben ik meestal bij de leerlingen om toezicht te houden. Het leukste vind ik dan de gesprekken met de leerlingen. Regels zijn hier belangrijk, maar af en toe in de pauze een grapje of elkaar voor de gek houden, daar houden we ook van op de Oude Bossche Baan. Het contact met mijn leerlingen, daar doe ik het allemaal voor. Dat noem ik geluk!

Ardennen

Leerlingen gaan hier op reis met school. Soms ga ik ook mee als begeleider. Zo ging ik bijvoorbeeld mee naar de Ardennen. Daar gingen we mountainbiken en klimmen. Lekker bezig zijn past bij mij en het leukste vind ik dat ik tijdens een reis de leerlingen weer op een andere manier leer kennen.

Pedagogiek

Iedereen is welkom op onze school! We zijn heel professioneel als school en we zien geen problemen, alleen maar uitdagingen. En die uitdagingen lossen we altijd met je op! Onze medewerkers zijn daar heel goed in. Pedagogiek noemen we dat en dat zit er hier goed in!

Tip

Als je op zoek bent naar een school die goed én mooi is, kom dan gezellig hier naar toe. Ons gebouw is prachtig en dat is belangrijk als je hier met veel plezier wil komen werken en leren. De lokalen van zorg en welzijn, maar ook de techniek lokalen zijn prachtig. Onze school sluit aan bij de eisen van deze moderne tijd.

”Oh ja, ik ben ook goed in het plakken van banden, dus mocht je dat een keer overkomen, dan kom je gewoon naar me toe en fixen we je fietsband!”