Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Scroll

Aanmelden, hoe doe je dat?

Aanmelden leerjaar 1

Wat leuk dat je naar onze school wilt komen!

Vanaf dit schooljaar start de procedure voor het aanmelden online en niet meer via het blauwe formulier. Na het invullen van je gegevens nemen we telefonisch contact met je op en wordt samen met je ouders/verzorgers uitgenodigd voor een gesprek bij ons op school. Ook kun je tijdens deze tijden bij onze school binnenlopen om je aan te melden.

Voor het schooljaar 2023 – 2024 vinden de intakegesprekken plaats op:

Maandag 6 maart        18:00 – 21:00 uur
Dinsdag 7 maart          18:00 – 21:00 uur
Woensdag 8 maart      13:00 – 16:00 uur
Donderdag 9 maart     18:00 – 21:00 uur

Neem je paspoort/ID-kaart mee naar deze afspraak.

Je hoort in de week van 19 april of je bent aangenomen. Als we niet alle relevante informatie, zoals het onderwijskundige rapport hebben ontvangen, kan dit wat langer duren.

Mocht je oorspronkelijke advies aangepast worden dan zal de basisschool ons hierover informeren. Herziening van plaatsing wordt toegestaan als met de eerdere plaatsing niet langer aan het advies wordt voldaan én er nog plaats is in de gevraagde opleiding.

Als het advies door de basisschool is aangepast maar wij geen verzoek van je hebben ontvangen voor herziening van de plaatsing, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de oorspronkelijke plaatsing.

De uiteindelijke plaatsing van de leerling is afhankelijk van het besluit van de opleidingsdirectie op basis van het advies van de toelatingscommissie van het Voortgezet Onderwijs én de organisatorische mogelijkheden tot plaatsing.

Wanneer je buiten de door het Samenwerkingsverband gestelde regio woont vul je ook hier je gegevens in voor het maken van een afspraak. Tijdens het intakegesprek bij ons op school wordt het aanmeldformulier verder ingevuld worden.

Mocht het niet lukken om thuis je gegevens via de website in te vullen, dan kan dit op bovenstaande tijden bij ons op school.

Aanmelden leerjaar 2 en 3 Antoon Schellenscollege & Eerste Opvang Anderstaligen

Leerlingen van Antoon Schellenscollege en de Eerste Opvang Anderstaligen die zich willen aanmelden voor ons reguliere onderwijs (leerjaar 1, 2 en 3), kunnen dat doen tijdens onze reguliere aanmelddagen in maart.

Je ouders/verzorgers kunnen hier je gegevens invullen voor het maken van een afspraak. Daarna nemen we telefonisch contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Je wordt samen met je ouders/verzorgers uitgenodigd voor een gesprek bij ons op school. Neem je paspoort/ ID-kaart mee naar deze afspraak.

Aanmelden leerjaar 2 en 3

De mogelijkheid om je aan te melden voor hogere leerjaren (overstap vo-vo) is voor schooljaar 2023-2024 gepland op 24 en 25 mei 2023.

Aanmelden Eerste Opvang Anderstaligen (EOA)

Leerlingen die de Nederlandse taal moeten leren en zich willen aanmelden op onze EOA-afdeling, kunnen dat hier online doen. Lees meer.

Vragen?

Voor vragen over aanmelding kun je contact met ons opnemen via 040-264 53 64
of administratieobb@stedelijkcollege.nl.