Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Scroll

Aanmelden, hoe doe je dat?

Aanmelden leerjaar 1

Je kunt je digitaal aanmelden via de informatie van de basisschool.
Je ontvangt daarna via email een aanmeldformulier.

Wanneer digitaal aanmelden via de basisschool niet mogelijk is óf niet wenselijk is, kunnen je ouders  dit telefonisch of via email aangeven. Zij krijgen dan via email een aanmeldformulier toegestuurd. Dit stuur je met het  blauwe formulier van de basisschool naar ons toe.

Ouders van leerlingen van buiten het samenwerkingsverband Eindhoven (i.v.m. een verhuizing) of leerlingen uit het buitenland kunnen telefonisch of via email een aanmeldformulier aanvragen. Mocht het zo zijn dat naar aanleiding van de rapportage van de Eindtoets het oorspronkelijke advies is aangepast dan zal de basisschool dat aan ons laten weten. Wil je vervolgens ook graag dat wij de oorspronkelijke plaatsing heroverwegen, dan mag je ons dit laten weten.

Let op! Verzoeken die ons na 4 juni 2022 bereiken kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Om een nieuwe plaatsing aan te vragen kun je wel het formulier ‘aanvraag herziening plaatsing’ invullen en aan ons terugsturen, bij voorkeur via e-mail administratieobb@stedelijkcollege.nl.

Herziening van plaatsing wordt toegestaan als met de eerdere plaatsing niet langer aan het advies wordt voldaan èn er nog plaats is in de gevraagde opleiding.
Wanneer jouw advies door de basisschoolleerkracht is aangepast maar wij hebben geen verzoek van jou ontvangen voor herziening van de plaatsing, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de oorspronkelijke plaatsing.

Aanmelden hogere leerjaren

Leerlingen van Antoon Schellens, Helder of Eerste Opvang Anderstaligen die zich willen aanmelden kunnen  telefonisch of via email een aanmeldformulier aanvragen.

De aanmelddagen voor hogere leerjaren (overstap vo-vo) vinden plaats op dinsdag 24 en woensdag 25 mei a.s. van 14:00 tot 17:00 uur.

Vragen?

Voor vragen over aanmelding van het 1e leerjaar kun je contact opnemen met de leerlingenadministratie via administratieobb@stedelijkcollege.nl.
Vragen m.b.t. aanmeldingen hogere leerjaren kunnen gesteld worden aan de betreffende teamleider of decaan.
Het telefoonnummer waarop je de locatie Oude Bossche Baan kunt bereiken is 040-264 53 64.

SOMToday