Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Scroll

Aanmelden, hoe doe je dat?

Aanmelden leerjaar 1

Je ontvangt van de basisschool een (blauw) aanmeldformulier. Hiermee kun je je digitaal aanmelden (met hulp van de basisschool). De basisschool zal er dan voor zorgen dat het aanmeldformulier (door jouw ouders/verzorgers ondertekend) aan onze school gestuurd wordt.

Mocht digitaal aanmelden niet wenselijk zijn en je liever een afspraak op onze school maakt, dan kunnen je ouders/verzorgers bellen voor een afspraak voor een fysiek intakegesprek op school tijdens de aanmeldingsdagen in maart 2023. Het aanmeldformulier dat je van de basisschool hebt ontvangen moet je meenemen naar dit gesprek.

Wanneer je buiten de door het Samenwerkingsverband gestelde, regio woont dan ontvang je geen (blauw) aanmeldformulier. Tijdens het intakegesprek zal dan een aanmeldformulier ingevuld worden.

Mocht jouw keuze na aanmelding op het Stedelijk College Eindhoven Oude Bossche Baan alsnog op een andere school vallen, dan kunnen je ouders/verzorgers het (blauwe) aanmeldformulier op komen halen.

Mocht je oorspronkelijke advies aangepast worden dan zal de basisschool ons hierover informeren. Herziening van plaatsing wordt toegestaan als met de eerdere plaatsing niet langer aan het advies wordt voldaan én er nog plaats is in de gevraagde opleiding.

Als het advies door de basisschool is aangepast maar wij geen verzoek van je hebben ontvangen voor herziening van de plaatsing, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met de oorspronkelijke plaatsing.

 

Aanmelden hogere leerjaren

Leerlingen van Antoon Schellens (leerjaar 3),
Helder of Eerste Opvang Anderstaligen (leerjaar 1, 2 of 3)
die zich willen aanmelden kunnen dat doen in maart van het nieuwe schooljaar,
telefonisch of per email door een aanmeldformulier aan te vragen.

De mogelijkheid om aan te melden voor hogere leerjaren (overstap vo-vo) is
voor schooljaar 2023-2024 moet nog openen.

Vragen?

Voor vragen over aanmelding van het 1e leerjaar kun je contact opnemen met de leerlingenadministratie telefonisch via 040-264 53 64
of per email aan administratieobb@stedelijkcollege.nl.