Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Stedelijk pubquiz 9 november 2023

Doe mee aan de Stedelijk pubquiz!

Voor wie:
collega’s in het basisonderwijs, collega’s van onze SILFO scholen en alle collega’s van onze eigen school.
Wanneer:
donderdag 9 november 2023
Tijd:
19.30-22.00 uur
Waar:
Stedelijk College EIndhoven, locatie Henegouwenlaan

Wat leuk!

We hebben een mijlpaal bereikt en het is tijd om dat met jullie te vieren! Ons nieuwe gebouw is eindelijk helemaal klaar! Graag willen we jullie daarom uitnodigen voor een onvergetelijke, Nederlandstalige pubquiz-avond.

Deze pubquiz is niet zomaar een quizavond: het is een speciale gelegenheid waarop je je teamspirit kunt versterken en met ons de opening van een prachtige nieuw schoolgebouw gaat vieren. Deze bijzondere mijlpaal willen we graag markeren met een avond vol plezier, teambuilding en uitdagingen.

Tijdens de pubquiz zullen we je kennis testen met boeiende vragen in verschillende categorieën.

Het wordt een geweldige gelegenheid om te ontspannen, te lachen en elkaar beter te leren kennen terwijl jullie samenwerken als een hecht team. Stedelijk pubquiz is dan ook bedoeld als een gratis teamuitje. Doen je mee?

Om ervoor te zorgen dat er ook voor jouw team nog een plekje is, vragen we je zo snel mogelijk aan te melden, maar uiterlijk voor 15 oktober.

Laten we samen deze speciale gelegenheid vieren, herinneringen creëren en onze band versterken tijdens de Stedelijk pubquiz, ter ere van de opening van ons nieuwe gebouw!

Aanmelden

Aantal deelnemers

Dit mogen er maximaal 5 zijn. Noteer hieronder hun naam en e-mail adres.