Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Docent physical education & lichamelijke opvoeding

Mevrouw Nicole Schoonhoven

Lievelingsonderwerp van mijn vak
Lekker veel en op een gezellige manier bewegen met alle leerlingen. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen met veel plezier in mijn lessen komt bewegen. Bij mij sport je altijd op je eigen niveau en word je niet beoordeeld op een kunstje. Daarbij laat ik je kennismaken met zoveel mogelijk verschillende sporten. Dus ook skaten, klimmen, trampolinespringen en circusdisciplines komen aan bod.

Leukste dat ik ooit op school heb meegemaakt
Te veel om op te noemen. Er wordt zoveel georganiseerd op deze school zoals reizen, gala, eindshow gym, waterskiën, klimmen en snowboarden bij gym. Wat ik ook erg leuk vind is dat mijn leerlingen in de pauzes en na school vaak gezellig komen sporten.

Mijn tip voor jou als je een keuze gaat maken voor een nieuwe school
Ga af op je gevoel. Beslis echt voor jezelf wat jij de fijnste keuze vindt.
En kom vooral gewoon gezellig naar ons.

Ik vind het Stedelijk een goede school omdat
Omdat we op veel verschillende manieren hulp aan alle leerlingen bieden. Hier is er zorg voor iedereen. We zien je en je komt in een hecht team. Ook is het Stedelijk een brede school met vele kansen. We hebben hier veel verschillende vakken, veel activiteiten, veel verschillende leerlingen, veel reizen, veel hulp en veel mogelijkheden.

De beste reden om voor het Stedelijk te kiezen
Omdat er zoveel leuke keuzemogelijkheden zijn voor elke leerling. Je kunt hier kiezen van drama tot Spaans en van techniek tot extra sport. De sfeer op school is open en gezellig. Iedereen is welkom.