Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Docent aardrijkskunde

Meneer Marc Daelmans

Lievelingsonderwerp van mijn vak

Alles wat met onze mooie aarde te maken heeft. Dus alle soorten klimaten, de verschillende culturen, maar ook spectaculaire vulkaanuitbarstingen of het ontstaan van zware aardbevingen.

Leukste dat ik ooit op school heb meegemaakt
Het Stedelijk is gewoon een hele leuke en fijne school met vooral heel veel toffe activiteiten. Het brugklaskamp, de schoolfeesten en natuurlijk de leuke reizen en uitwisselingen naar landen in en zelfs buiten Europa. De laatste keer ben ik met de 4de klassen mee geweest met een uitwisseling naar Indonesië. Echt een geweldige ervaring was dat.

Mijn tip voor jou als je een keuze gaat maken voor een nieuwe school|
Natuurlijk is het belangrijk wat vrienden doen, of wat je ouders een goede school vinden. Nog belangrijker is toch echt het gevoel wat je zelf hebt bij een bepaalde school.

Ik vind het Stedelijk een goede school omdat
Ik hier zelf met veel plezier werk en ieder jaar weer kennis maak met een hele grote groep nieuwe brugklassers. Als leerlingen hier examen hebben gedaan zeggen ze allemaal dat ze hier echt een fijne tijd hebben gehad. De jaren daarna roepen ze ook nog vaak dat ze onze school missen als ze eenmaal aan het studeren zijn.

De beste reden om voor het Stedelijk te kiezen
We zijn een school waar je je snel thuis zal voelen en waar je lekker jezelf kunt zijn.
Het Stedelijk is echt TOP!