Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Masterclass Sport

Sporten op onze school is uniek. Onze sporthal biedt een unieke en fantastische sportbeleving.
Bewegen met plezier en dat ook in de toekomst blijven doen is bij ons het belangrijkste!

Wat ga je doen:
Voor de echte sporters is onze school dé plek om lekker te kunnen bewegen! De nieuwe sporthal, die verdeeld kan worden in vier zalen, en het beweegpark buiten biedt super veel mogelijkheden. Lekker aan de gang met basketbal, voetbal, hockey of springen op de grote trampoline is allemaal mogelijk. Of je krachten meten in de ‘ninja wall’ en een klimmuur waarbij je op grote hoogte door een glazen wand naar buiten kunt kijken. Het beweegpark, met onder meer het yoga veld, de bootcampbrug, beachvolleybal, pannakooi en de aorta hardloop- of skeelerbaan wachten op jou. In de masterclass Sport kom je een kijkje nemen in hoe de gymlessen op onze school zullen zijn, en gaan we aan de slag met verschillende sporten en leer je allerlei nieuws. Daag jezelf uit, verleg je grenzen, ontdek nieuwe dingen, leer samenwerken met elkaar, samen met andere enthousiaste sportievelingen! Zien we je snel?!

Voor leerlingen die:

– sporten en bewegen fantastisch vinden;
– in groep 8 kennis willen maken met onze sporthal en het beweegpark;
– het leuk vinden om nieuwe sporten te ontdekken.

Wanneer:
Op vier woensdagmiddagen van 14:30 tot 16:00 uur op het Stedelijk College Eindhoven locatie Henegouwenlaan:

Data 1e tijdsblok: 4, 11 en 25 oktober en 1 november 2023

Data 2e tijdsblok: 15, 22 en 29 november en 6 december 2023

Je kunt de masterclass volgen in tijdsblok 1 of tijdsblok 2, het programma van beide blokken is hetzelfde. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, we rekenen daarom ook op je komst.

Jouw certificaat
De laatste woensdag van een tijdsblok (1 november of 6 december) krijg je aansluitend het Join the SCEne masterclass Sport certificaat. Superleuk omdat je het altijd kunt bewaren en hét bewijs is dat je een echte master bent! Je ouder(s)/verzorger(s) zijn daarbij om 16.00 uur van harte welkom.

Aanmelden
Iedere groep 8-leerling mag zich aanmelden voor één masterclass zodat meer leerlingen de mogelijkheid krijgen om deel te nemen. Wil je graag nog een van de overige masterclasses volgen in een ander tijdsblok geef dat dan aan op het aanmeldformulier. We plaatsen je dan op de reservelijst en mocht er een plekje vrij zijn dan laten wij je dat weten!

Klaar voor de start!
Eind september krijg je per mail meer informatie over je aanmelding.
Mochten er vragen over deze masterclass zijn, dan kunnen ze gesteld worden aan:

Mevrouw F. (Finke) van de Markt (groep8@stedelijkcollege.nl)
Coördinator masterclass Sport

Meld je hieronder aan voor de masterclass Sport!

Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 27 september 2023.

Ik wil de masterclass Sport volgen in:(Vereist)