Placeholder Picture
Vacatures
Wil jij leerlingen, ouders en samenwerk partners inspireren en verbinden? Werken in een prachtig schoolgebouw met tal van faciliteiten? Vanuit jouw professie iedere dag het verschil maken in het onderwijs van morgen? Kom werken voor het Stedelijk College Eindhoven als:

Docent Engels (0,8000 fte)
Locatie: Oude Bossche Baan


De functie
Je bent als docent Engels binnen alle niveaus en jaren van het VMBO verantwoordelijk om naast overdracht van lesstof, ook leerlingen te motiveren om competenties te ontwikkelen.
Je bent proactief en voortdurend bezig met ontwikkelingen in je vakgebied. Hiermee lever je een bijdrage voor zowel onze leerlingen als je collega’s (docenten en ondersteuning).

Werken bij Stedelijk College Eindhoven
Het Stedelijk College aan de locatie Oude Bossche Baan biedt dynamisch onderwijs met focus op international mindedness. Het persoonlijk leiderschap van zowel leerlingen als medewerkers staat voorop in een rijke leeromgeving waarin gepersonaliseerd leren centraal staat. Zo halen we ieders talent naar voren. Ook dat van jou! Investeren in medewerkers vinden we enorm belangrijk. Onze school biedt een inspirerende, warme leeromgeving. Je zult je er snel thuis voelen.

Wij vragen
• Bevoegdheid Engels
• Ervaring met mentoraat
• Eigenaarschap
• Affiniteit met onze doelgroep
Wij bieden
• Een parttime dienstverband voor schooljaar 2019/2020
• Inschaling conform CAO VO in schaal LB (per 1 juni a.s. min. €2.747,- en max. €4.186,- bij 1,0 fte)
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering
• Informele cultuur met een open deur beleid van de directie
• Een goed bereikbare locatie, ook met het openbaar vervoer

Wijze van solliciteren
Zie jij jezelf al les geven op onze school? Dan zien we jouw reactie graag voor 18 juni 2019 verschijnen. Stuur je motivatie met CV en/of LinkedIn profiel naar: vacature@stedelijkcollege.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Remzi Ercan (Teamleider), hij is bereikbaar via tel. 040-2645364 of rercan@stedelijkcollege.nl. Of neem alvast een kijkje op www.facebook.com/sc.eindhoven om de sfeer te beleven van het Stedelijk College Eindhoven.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl